Küçükyalı Askeri Lojmanları Anaokulu

Vizyon: Eğitimde öncelikle ilimizde, bölgemizde ve Türkiye de kalitede öncü kurum olmak.

Misyon: Öğrencilerimizi, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, vatanını milletini seven; bedensen, zihinsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere sahip; Türkçeyi doğru ve güzel kullanan; sorumluluk sahibi, kendine güvenen, kendini ifade edebilen mutlu, yapıcı ve yaratıcı bireyler olarak yetiştirmek ve ilköğretime hazırlamak.

Başarılar:

Saatler: SABAHÇI GRUP 08.30-13.30 ÖĞLENCİ GRUP 12.00-17.00 TAM GÜN GRUBU 08.30-16.30
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://askerilojanaokulu.meb.k12.tr

Adres - KÜÇÜKYALI ASKERİ LOJMANLARI ANAOKULU Aydınevler Mah. Kenan Evren Kışlası Yolu NO 100 Küçükyalı Askeri Lojmanları İçi General Recep ERGUN Cad. KüçükyalıMaltepe / İSTANBUL

Öğretim Şekli :SABAHÇI GRUP,ÖĞLENCİ GRUP ve TAM GÜN GRUBU

Yerleşim Yeri - KÜÇÜKYALI ASKERİ LOJMANLARI ANAOKULU Aydınevler Mah. Kenan Evren Kışlası Yolu Küçükyalı Askeri Lojmanları İçi General Recep ERGUN Cad. Küçükyalı-Maltepe / İSTANBUL

Ulaşım -Kadıköyden : 17 L Belediye Otobüsü -E 5´ten: Kadir Has Anadolu Lisesi Durağında inip üst geçitten karşıya geçip duraktan "Lojman Servisine"binerek yada yürüyerek Küçükyalı Mezarlığının yanından Nizamiye Girişine gelinir.Nizamiyeden Lojmanların içinde Ana Caddeden yaklaşık 100 m.ileri sağda bulunur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Küçükyalı Merkeze yaklaşık 1 km´dir.Maltepe´ye ise 3-4 km civarıdır.