ELDEN ELE OKULDAN EVE ZEKA OYUNLARI

ELDEN ELE OKULDAN EVE ZEKA OYUNLARI

19.12.2023 67

Elden ele okuldan eve akıl oyunları projesinin 5 . Yılında  İstanbul Eyyup Genç Anaokulu’ndan Ayşen Tüfekçi ve Azerbaycan Baki Cahan Anaokulu Zeyneb Qasimova Türkiye’nin farklı illerinden 11 okul ve öğretmenin katılımıyla öğrencilerin evine zeka oyunları gönderiliyor.

Okulumuzdan  5A şubesi öğretmeni Nimet Sevil bu projede yer alarak öğrencilerimizin gelişimlerine katkıda bulunuyorlar.

 

                 Okul ortamında üretilen zeka oyunlarının çocuklar tarafından evlerine götürülerek evde oynanmalarını sağlamayı hedeflenmektedir. Ebeveynlerde farkındalık oluşturulması sağlanarak ailelerin de zeka oyunlarının üretimi ve öğretimi konusunda teşvik edilmesi ve çocukların oyunlarına dahil edilmeleri sağlanacaktır. Eğitimde eşitlik ilkesi gereği her çocuğun evine farklı ve seviyesine uygun oyunların ulaşmasıdır. Projemiz sayesinde bir yandan 3T'den (Tablet-Televizyon-Telefon) uzak durmak için alternatif yöntemler geliştirilirken bir yandan da teknolojinin faydalı olan yanlarını web2 araçları ile üretilen zeka oyunlarıyla değerlendirebilmektir. Çocuklarda zeka oyunu aracılığıyla sabır, saygı, empati, emanet ve sorumluluk bilinci oluşturulacaktır.

meb_iys_dosyalar/34/30/970689/fotograf_galerisi_3575777.html

İLETİŞİM

Adres:
KÜÇÜKYALI ASKERİ LOJMANLARI ANAOKULU Aydınevler Mah. Kenan Evren Kışlası Yolu NO 100 Küçükyalı Askeri Lojmanları İçi General Recep ERGUN Cad. KüçükyalıMaltepe / İSTANBUL


Telefon
(216) 388 6674


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın